| Prvňáci aneb postrach | |
|
+5Mike Benes Luffy D. Monkey Christelle Gérard Natalie Anya Holy Moonsays 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Holy Moonsays Třetí ročník
Posts : 92 Karma : 0 Join date : 08. 05. 12 Location : Střídavě
| Předmět: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 21:43 | |
| Nechci bejt zlej ale prvňáci uvědomte si že vám je jen 11 a dovolovat si na starší není nejlepší nápad , když do vás bouchne někdo *cenzura*a hlavně o zeď tak by ste mněli rpit zranění , když vás někdo bouchne čímkoliv do spánku tak to neignorujte , a navíc znáte taková kouzla co znát nemáte Style odkud znáš *cenzura*?....zajímavé....Davidsi =cenzura*spawnuješ všude a už mi tím lezeš na nervy , navíc se chováte jako by ste byli čtvrťáci a hubujete.
Edit : Umíte kouzla která inrp ani neznáte a dovolujete si jak by ste byli 17 letý a přitom vám je jen 11
Edit 2 : Je i pár výjimek a to jsou Kurokawa , Blue , Shing jak tak Menethil.
edit tara : Holy tobe dame asi taky ban a to tady na foru kolirat mam opakovat to ze se formule na forum nepisi, si za to muzete i sami ze prozrazujete kouzla tady mimo jine | |
|
| |
Natalie Anya První ročník
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 21:48 | |
| Řekněme si Holy, že se ve hře nesnášíme a mě už doopravdy nebaví, že vidím, že každého uhazuješ do spánku, hrát RP natolik abych pořád musela trpět. Navíc v realném světe, je úder na spánek a jeho učíněk pravděpodovný asi tak na 35%. S těmi kouzly souhlasím, pořád se každý chlubí co umí ten první a co ten druhý ne. Ohledně R .. Když ho vyšleš na mě a já ho ignoruju, jak si pak můžeš stěžovat? Přitom Davids nebo Style ho vyslali na tebe a ty jsi ho také ignorovala ! EDIT : Hráčka Shing, se chová, na určitě vyspělejší osobu, než prvňák, tak mi neříkej, že hraje, tak jak se má. Kdyby ostatní neměli připomínky a kecy, které vyvolávají hádku, tak jsme jinde a já nemám žadný problém.
Naposledy upravil Natalie Anya dne 10.10.12 21:51, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Christelle Gérard Čtvrtý ročník
Posts : 149 Karma : 25 Join date : 19. 01. 12 Age : 28 Location : UK (for real)
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 21:50 | |
| Nechci nic říkat, ale píše to tady ten pravej ( + mlátit mladší studenty do spánku je rozhodně RP ) Jo... a když jsme u toho... Jestli jim chceš vynadat za formule, napiš účinky. Pokud vím, formule se sem nepíší... -.-"" Takže už se těším, jak tě Tařenka přetrhne jako hada. Cha! | |
|
| |
Holy Moonsays Třetí ročník
Posts : 92 Karma : 0 Join date : 08. 05. 12 Location : Střídavě
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 21:54 | |
| Neříkám že nedělám chyby ale uvědomuju si je
Anyo ty si nejhorší , chováš se jako 17 letá ale tvé postavě je jen 11 uvědom si to nezačínala by si do starších a když tě někdo omlátí o zeď pomocí Eréter Pify tak to asi bude bolet což ty ignoruješ. | |
|
| |
Natalie Anya První ročník
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 21:56 | |
| - Natalie Anya napsal:
Ohledně R .. Když ho vyšleš na mě a já ho ignoruju, jak si pak můžeš stěžovat? Přitom Davids nebo Style ho vyslali na tebe a ty jsi ho také ignorovala ! Děláš si srandu ?Nemluvím snad o tom, zde ? | |
|
| |
Christelle Gérard Čtvrtý ročník
Posts : 149 Karma : 25 Join date : 19. 01. 12 Age : 28 Location : UK (for real)
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 22:02 | |
| - Holy Moonsays napsal:
- Neříkám že nedělám chyby ale uvědomuju si je
Uvědomuješ? To tvoje bum-do-spánkování se řešilo nevím jak dlouho (a očividně to přetrvalo). A navíc jsem ti psala, ať přepíšeš formule -.-". A zase nic... To je jako mluvit do dubu. | |
|
| |
Luffy D. Monkey Druhý ročník
Posts : 98 Karma : 3 Join date : 01. 10. 12 Age : 25 Location : One Piece
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 22:36 | |
| Nechci take nic říkat ale tvoje mláceni do spánku mě štve jen si tak procházím a najednou dostanu jednu rovnou do spánku eště chvíli a tvoje emoty začnu ignorovat | |
|
| |
Mike Benes Čtvrtý ročník
Posts : 221 Karma : 5 Join date : 04. 01. 12 Age : 32 Location : Pardubice, Czech Republic
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 22:44 | |
| - Holy Moonsays napsal:
- Nechci bejt zlej ale prvňáci uvědomte si že vám je jen 11 a dovolovat si na starší není nejlepší nápad , když do vás bouchne *cenzura*a hlavně o zeď tak by ste mněli rpit zranění , když vás někdo bouchne čímkoliv do spánku tak to neignorujte , a navíc znáte taková kouzla co znát nemáte Style odkud znáš P*cenzura* ?....zajímavé....Davidsi *cenzura*spawnuješ všude a už mi tím lezeš na nervy , navíc se chováte jako by ste byli čtvrťáci a hubujete.
Edit : Umíte kouzla která inrp ani neznáte a dovolujete si jak by ste byli 17 letý a přitom vám je jen 11
Edit 2 : Je i pár výjimek a to jsou Kurokawa , Blue , Shing jak tak Menethil. Říkáš nedovolujme se na starší, tak se tám začni taky řídit. A k prvákům vy vůbec ereter piffy nemáte co používat doku se je nebudete učit v hodinách. | |
|
| |
Jindra GM
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 23:04 | |
| nic ve zlém ale prvák si nebude dovolovat na čtvrťáka, ale když si prvák dovolí na druháka tak ten rok nic není, max kouzla která většina prváku stejně umí (a poku je umí RP) není důvod se druháků bát... ale upřímě úvodní příspěvek mě dostal, co se postav týče: 12letá holka co uspává starší studenty úderem do spánku vysvětluje jak se mají prváci chovat (resp reagovat na její karatistické chvaty) | |
|
| |
Luffy D. Monkey Druhý ročník
Posts : 98 Karma : 3 Join date : 01. 10. 12 Age : 25 Location : One Piece
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 10.10.12 23:06 | |
| - Jindra napsal:
- nic ve zlém ale prvák si nebude dovolovat na čtvrťáka, ale když si prvák dovolí na druháka tak ten rok nic není, max kouzla která většina prváku stejně umí (a poku je umí RP) není důvod se druháků bát... ale upřímě úvodní příspěvek mě dostal, co se postav týče: 12letá holka co uspává starší studenty úderem do spánku vysvětluje jak se mají prváci chovat (resp reagovat na její karatistické chvaty)
Karatistické chvaty ale Moonsays to mlacenim do spanku přehání a hlavně mě furt bije a mláti ja ji asi važně uspim a odnesu do temnyho lesa A nechapu proč vlkodlak zautočil namě a ne na Moonsays ale jinak dobrá akce V dalším dni se dozvíme kdo Moonsays učil karate a kdo jsou jeji rodiče hmmm Přemýšli *až se mu z uší kouří* Chuck Norris nebo Bruce Lee zustante s námi a pozorně sledujte další den váš opičák | |
|
| |
Michael Connor
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 11.10.12 6:24 | |
| Potrefená husa se vždycky ozve. Řekl bych že bylo naprosto zbytečný zakládat další topic na DALŠÍ téma, které se v minulosti bud locklo a nebo nedořešilo. To že běháš po hradu a mlátíš děti do spánku, potom ještě kecáš v tom, že tě to někdo naučil - je podle mě už vrchol všeho. A pokud si myslíš, že zrovna ty, bys měl někoho poučovat.. žiješ v omylu, podívej se na to, jak píšeš. Tara za tebe musí opravovat text a pak se nedivme, kde ty formule ti hráči berou že? Takže narovinu, přirovnal bych tě k takovému, lepšímu prvákovi..(omlouvám se Miyu a podobným dobrým prvákům.. který RPí prostě dobře), ale nepoučuj ostatní že RPí blbě a začni nejdříve u sebe. A jak si psal "ale já si uvědomuju".. to mě opravdu pobavilo . Nemá cenu se o tom bavit - jen dodám, že založením tohodle topicu Holy vrhnul bumerang, kdo chápe pochopí | |
|
| |
Peter Blue První ročník
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 11.10.12 8:45 | |
| - Michael Connor napsal:
- Potrefená husa se vždycky ozve. Řekl bych že bylo naprosto zbytečný zakládat další topic na DALŠÍ téma, které se v minulosti bud locklo a nebo nedořešilo. To že běháš po hradu a mlátíš děti do spánku, potom ještě kecáš v tom, že tě to někdo naučil - je podle mě už vrchol všeho. A pokud si myslíš, že zrovna ty, bys měl někoho poučovat.. žiješ v omylu, podívej se na to, jak píšeš. Tara za tebe musí opravovat text a pak se nedivme, kde ty formule ti hráči berou že? Takže narovinu, přirovnal bych tě k takovému, lepšímu prvákovi..(omlouvám se Miyu a podobným dobrým prvákům.. který RPí prostě dobře), ale nepoučuj ostatní že RPí blbě a začni nejdříve u sebe. A jak si psal "ale já si uvědomuju".. to mě opravdu pobavilo . Nemá cenu se o tom bavit - jen dodám, že založením tohodle topicu Holy vrhnul bumerang, kdo chápe pochopí
Řekl bych ze ten už těch bumerangu který ho trefili hodil tolik, ze by mel radši šoupat nohama protože se vsadím ze i Gm nemají nekonečnou trpělivost. | |
|
| |
Sierra Tomball Třetí ročník
Posts : 344 Karma : 10 Join date : 28. 02. 12 Age : 33 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach 11.10.12 12:05 | |
| Jááá se ozvu mohuuuu ? ....řeku vám na toto ...buďte kreativnější (řešit všechno kouzlama nebo násilím tsk tsk tsk ). Určití jedinci ví o čem,že to já te´d brblám. Btw: Davidsi a Style, prosím nemetejte kouzla všude možně, neprzněte naši ubohou zvěř Bradavic (veverky ) a nepodpalujte kamennou zem táboráky . Tím, že toto budete provádět docílíte nanejvýše ignoru od ostatních hráčů či možná dokonce banu za spam kouzel | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prvňáci aneb postrach | |
| |
|
| |
| Prvňáci aneb postrach | |
|